Příslušenství pro Gastroprůmysl

Potravinářská příslušenství společnosti Instron pokrývají širokou škálu standardních testovacích metod včetně stlačování, propíchnutí, smyku a vytlačování. Pro testování v oblasti výzkumu a vývoje, zajišťování kvality a řízení procesů je k dispozici řada kovadlin, sond, smykových, protlačovacích a ohýbacích přípravků. Potravinářské potřeby poskytované společností Instron jsou navrženy z materiálů, které jsou odolné proti korozi a jsou odolné proti otěru. Všechna zařízení lze namontovat do odkapávací misky, která pomáhá udržovat čistotu testovací oblasti při hodnocení struktury mokrých, šťavnatých nebo snadno rozbitých potravin.

PRINCIP:
Při žvýkání se jídlo stlačuje, stříhá a trhá, což způsobuje jeho rozpad při přípravě na polykání. Texturu lze popsat jako soubor charakteristik, které definují, jak se jídlo během tohoto procesu rozpadá. Potravinářské přípravky společnosti Instron jsou navrženy tak, aby poskytovaly míru těchto charakteristik a poskytovaly výsledky zkoušek, které se vztahují k textuře.
ROZSAH APLIKACE
Analýza textur pevných a polotuhých potravin včetně cereálních výrobků, pečiva, zpracovaného a svalového masa, ovoce a zeleniny, mléčných výrobků, pochutin, těstovin a nudlí, cukrovinek, ryb, mořských plodů a dalších ...

 

 

 

 

Další příslušenství pro testování v gastroprůmyslu naleznete zde.

 

Zkušební stroje Instron